Fjernvarme

Aarby VVS & Maskinforretning har beskæftiget sig med fjernvarmen lige siden fjernvarmenettet i Kalundborg og Hvidebæk blev etableret.

Alle montører hos os har fjernvarmecertifikat, hvilket er din sikkerhed for, at vi hele tiden er opdaterede med den nyeste viden. Vi vil meget gerne rådgive dig om mulighederne for optimering af dit fjernvarmeanlæg, hvad enten det skal skiftes eller blot repareres.

Fjernvarmeværkerne kræver i dag at deres forbruger skal kunne afkøle fjernvarmevandet et vis antal grader. Dette kræver viden om hvordan dette skal gøres. 2-strengs anlæg er relativt nemme at etablere afkøling på, hvor det forholder sig meget anderledes med 1-strengs anlæg.

Disse kan være meget vanskelige at etablere en tilfredsstillende afkøling på. Men det kan i de fleste tilfælde godt lade sig gøre.

Kontakt os for yderligere info.

Om os

Aarby VVS & Maskinforretning ApS er kendetegnet ved kvalitet, service og rådgivning i topklasse. Vi har mange års erfaring inden for en bred vifte af VVS-opgaver.

Vi er kendt for kvalitet, og det går vi aldrig på kompromis med. Kontakt os for at høre mere eller for et konkret tilbud på din opgave.

Kontakt os​

​Bastrupvej 12

​4400 Kalundborg

Få rutevejledning

Telefon: 59 50 41 42

E-mail: aavvsm@mail.dk

Åbningstider​

Mandag - fredag​​

9.00 - 17​.00​

Lørdag

9.00 - 13​.00