Plæneklipper til effektiv græsslåning

Leder du efter en ny plæneklipper? Hos Aarby VVS & Maskinforretning ApS har vi et stort udvalg af plæneklippere. Her finder du alt fra el-plæneklippere til benzindrevne modeller. Vi har især mange kunder fra Kalundborg, Odsherred og andre byer på Vestsjælland.

Vores udvalg af plæneklippere favner bredt. Du kan blandt andet finde en:

  • Stiga plæneklipper
  • Honda plæneklipper
  • Klippo plæneklipper
  • Viking plæneklipper
  • Jonsered plæneklipper

Der er derfor rig mulighed for at finde en plæneklipper, der passer til dit behov og din økonomi.

Hvilken plæneklipper skal jeg vælge?

Når du skal finde en plæneklipper, er det vigtigt, du vælger den rigtige model. Har du en stor græsplæne, kan det for eksempel være en god idé med en robotplæneklipper, hvis du vil slippe for besværet. Har du en lille klat græs, eller vil du gerne have en billig plæneklipper, kan en håndskubber være den perfekte løsning.

​Det vigtigste er, at du finder en plæneklipper, der passer til dit behov. På den måde får du nemlig en model, du vil få mest glæde af. Det skal selvfølgelig også være en plæneklipper til den rigtige pris. Vi har derfor samlet flere forskellige modeller og mærker, hvor der er plæneklippere med forskellige priser.

​​

Find din plæneklipper hos os

​Har du brug for rådgivning til, hvilken plæneklipper der vil være optimal for dig, hjælper vi dig gerne. Du er mere end velkommen til at henvende dig, hvis du har brug for rådgivning. Skal du købe et større parti plæneklippere, har du også mulighed for at få et uforpligtende tilbud fra os.

Kontakt os på telefon: 59 50 41 42 eller e-mail: aavvsm@mail.dk

Om os

Aarby VVS & Maskinforretning ApS er kendetegnet ved kvalitet, service og rådgivning i topklasse. Vi har mange års erfaring inden for en bred vifte af VVS-opgaver.

Vi er kendt for kvalitet, og det går vi aldrig på kompromis med. Kontakt os for at høre mere eller for et konkret tilbud på din opgave.

Kontakt os​

​Bastrupvej 12

​4400 Kalundborg

Få rutevejledning

Telefon: 59 50 41 42

E-mail: aavvsm@mail.dk

Åbningstider​

Mandag - fredag​​

9.00 - 17​.00​

Lørdag

9.00 - 13​.00